DOSTAVA CVEĆA NA ADRESU – U NAJKRAĆEM ROKU!

Naša cvecara za svoje klijente izradjuje bukete i aranžmane za sve prilike.

Lokacije koja dostava pokriva

Cvecara Flowers pruža usluge besplatne dostave cveća za područje Beograda. Isporuke vršimo od 08:22h.

Vreme dostave

Cvećara Flowers će naručeni aranžman isporučiti na tačnu adresu vodeći računa da se ispoštuje željeno vreme isporuke. Cvećara Flowers zadržava pravo da cveće može isporučiti 30min. pre i 30min. posle željenog vremena naručioca.

Primalac i naručilac

Naručilac cveća može biti i primalac ako cveće naručuje za sebe. Ukoliko osoba koja treba da primi cveće nije dostupna (nije na željenoj adresi i sl.) u naznačeno vreme, cvetni aranžman može da primi bilo koja druga osoba koja je na toj adresi. Cvećara Flowers se trudi da dostavu izvrši na efikasan način, ipak ukoliko dodje do komplikacija prilikom isporuke poželjno je da naručilac bude telefonski dostupan.

Ukoliko se radi isporuka cveća institucijama kao što su škola, bolnica, porodilište, hotel – molimo vas da nam naznačite sledeće podatke – tačan naziv ustanove, adresa, kontakt telefon, broj sobe, sprat i sl.

Izvršenje dostave

U najvećem broju slučajeva cvecara Flowers uspešno izvrši, ipak u odredjnim situacijama uspešnost ne zavisi samo od nas. U navedenim situacijama dostava će se smatrati izvršenom i ako nije izvršena.

– ukoliko primalac odbija da primi cvetni aranžman

– kada adresa i podaci o primaocu nisu tačni ili adekvatno dostavljeni

– ukoliko primalac nije na navedenoj adresi u vreme naznačeno za dostavu, a eventualna prisutna lica (sustanari, komšije, kolege, rodbina) odbijaju da prime cvetni aranžman.

O nastaloj situaciji obaveštavamo poručioca. Ukoliko u roku od 30min ne mozemo da stupimo u kontakt sa naručitljem, dostavu cemo smatrati izvršenom. Ukoliko želi, naručilac može o sopstvenom trošku da podići aranžman 24sata od trenutka kada je obavešten sa naše strane.

POKUŠAĆEMO SVE KAKO BI USPEŠNO IZVRŠILI DOSTAVU!